Skip to main content

Klantbeoordelingen

Alle klanten worden uitgenodigd om een beoordeling te schrijven en alle beoordelingen, ongeacht hun cijfer, worden geplaatst.

Gemiddelde beoordeling:
9.3/10
350 klantbeoordelingen

Beoordelingen 1-10 (van 350)

30 maart 2021
Willeke - 36 jaar, Zelfst. ondernemer, Tilburg
9.0/10

“Heerlijke nieuwe setjes!”

Ik ben super blij met mijn setjes en ik draag ze allemaal graag.

Volledige beoordeling
14 maart 2021
Daniëlle de Jonge - 45 jaar, Spreker klantgerichtheid, Breda
9.0/10

“Fantastische kleding die ik zelf niet zou vinden”

Voor mijn werk sta ik letterlijk vaak in de schijnwerpers en geef ik presentaties over onderscheidend zakendoen. Dan is het wel zo fijn om zelf ook een onderscheidende indruk te maken, onder meer door de kleding die ik draag.

Volledige beoordeling
26 februari 2021
Saskia - 41 jaar, Docent hbo, Gouda
10/10

“De investering meer dan waard”

Onlangs weer gaan shoppen met Suzi, wat ook op 1,5 meter goed bleek te kunnen, en wederom heel blij met mijn nieuwe kleding!

Volledige beoordeling
8 februari 2021
Sandra - 44 jaar, Arts, Wormerveer
9.0/10

“Eindelijk heb ik kleding waar ik echt blij mee ben!”

Suzi heeft heel goed naar me geluisterd bij de intake en had heel snel door wat mijn “probleem” was.

Volledige beoordeling
30 januari 2021
Sandra - 47 jaar, Docent universiteit, Utrecht
10/10

“0% frustraties en 110% garderobe!”

In de Coronatijd heeft ze voor mij gewinkeld: dat was echt een treat!

Volledige beoordeling
6 januari 2021
Saskia - 52 jaar, Naarden
9.0/10

“Shoppen met Suzi is relaxed en effectief!”

Shoppen wordt pas leuk als je Suzi inhuurt. Het lukt haar om om de juiste kleur, maat, model, etc. uit te zoeken zodat je niet onnodig 5 winkels in hoeft om de juiste jeans voor jou te vinden.

Volledige beoordeling
18 december 2020
Conchita - 43 jaar, Zoetermeer
10/10

“Niet langer twijfelen, doen!!!”

In één woord fantastisch! Ik krijg veel complimenten en voel mij helemaal super.

Volledige beoordeling
2 december 2020
Sophia - 67 jaar, Pensionata, Moordrecht
9.0/10

“De luxe van keuze in mijn kast!”

Suzi is een heel prettige vakvrouw, die je aan een geweldige garderobe helpt, waardoor (in mijn geval) kleding geen issue meer is.

Volledige beoordeling
18 november 2020
Wendy Hermelink - 45 jaar, Programma Manager, Amsterdam
10/10

“Ik ben en blijf fan!”

Wat is dit toch een luxe! Net weer de doorpas bij Suzi gehad. Omdat het elk jaar zo'n succes is ondertussen een mooie collectie kleding opgebouwd.

Volledige beoordeling
6 november 2020
Denise - 47 jaar, Coach, Amsterdam
9.0/10

“Top outfits!”

Wederom weer top outfits voor de zomer! Ook in deze Corona tijd word ik heel blij van mooie tops en jasjes voor de Zoom meetings.

Volledige beoordeling
< Vorige paginaVolgende pagina >