Skip to main content

Klantbeoordelingen

Alle klanten worden uitgenodigd om een beoordeling te schrijven en alle beoordelingen, ongeacht hun cijfer, worden geplaatst.

Gemiddelde beoordeling:
9.2/10
304 klantbeoordelingen

Beoordelingen 1-10 (van 304)

15 juni 2019 E-mail Vonne
Vonne van Gestel - 34 jaar, Audioloog, Eindhoven
10/10

“Nieuwe inzichten in het stijlen en dragen van kleding”

Suzi komt zelfverzekerd over en dat heb ik als erg prettig ervaren. Hierdoor heb ik andere keuzes durven maken en durven aan te trekken dan ik normaal gesproken zou doen.

Volledige beoordeling
4 juni 2019 E-mail Caroline
Caroline - 58 jaar, Gezondheidszorgpsycholoog, Amsterdam
10/10

“Richting gevend en inspirerend” (3e beoordeling)

Door de kleding die Suzi voor mij bij elkaar heeft gezocht, heb ik veel meer een idee gekregen over wat mij staat en waarom, het heeft mij een gevoel van richting gegeven.

Volledige beoordeling
22 mei 2019 E-mail Lianne
Lianne - 30 jaar,
10/10

“Heel tevreden!” (2e beoordeling)

Ik heb nog nooit zo efficient geshopt als samen met Suzi. Ten eerste weet ze feilloos de juiste zaken uit een rek te pakken en je de goede richting in te sturen, en ten tweede is het op deze manier ook gewoon veel leuker.

Volledige beoordeling
25 april 2019
Monique - 36 jaar,
10/10

“Happy en helemaal ik!”

Suzi kijkt allereerst naar wat bij míj past, wat ik graag wil uitstralen en waar ik me happy in voel. Daarnaast houdt ze ook rekening met de werksfeer waarin ik me begeef en met m'n budget. Er komen vervolgens kledingcombinaties uit die ik zelf nooit had kunnen bedenken, maar fantastisch staan.

Volledige beoordeling
4 april 2019 E-mail Lianne
Lianne - 30 jaar,
9.0/10

“Doelgericht en professioneel”

Ik vond het heel prettig om met Suzi samen te werken. Ze snapte meteen waar het bij mij om ging en raakte precies de juiste snaren, zowel in het gesprek als bij het passen en stylen. Het doorpassen was eigenlijk één groot feest, heel erg leuk om ineens allerlei goed op elkaar afgestemde, stijlvolle en lekker zittende kledingstukken te hebben.

Volledige beoordeling
28 maart 2019 E-mail Kristel
Kristel - 34 jaar, Consultant, Den Bosch
10/10

“Schot in de roos”

Geïnspireerd door een aanstaande verhuizing ben ik oa mijn kledingkast gaan opruimen met het idee om alleen de kleren te houden die me blij maken. Tijdens het opruimen kwam ik tot de conclusie dat mijn kast vol hing met kleren die niet lekker of mooi zitten en dat ik weinig kleding had waar ik echt blij van werd.

Volledige beoordeling
7 maart 2019 E-mail Patricia
Patricia - 45 jaar, Onderwijsassistent, Utrecht
10/10

“Weer prachtige aanvulling in mijn kast!” (9e beoordeling)

Al enkele jaren ga ik in voor- en najaar met Suzi shoppen in Den Bosch. Soms denk ik , zal ik een keer over slaan, maar nee, haar toegevoegde waarde blijkt telkens weer.

Volledige beoordeling
24 februari 2019
Alice - , Eindhoven
10/10

“Ook dit seizoen heft Suzi weer prachtige kleding voor mij bij elkaar geshopt” (6e beoordeling)

Ook dit seizoen heft Suzi weer prachtige kleding voor mij bij elkaar geshopt. Zij voelt exact aan welke stijl en kleuren bij mij passen en wat ik gezien mijn frequent veranderende leef- en werkomstandigheden nodig heb en, nog belangrijker, waar ik blij van word.

Volledige beoordeling
6 februari 2019 E-mail Annemarie
Annemarie - 56 jaar, Bedrijfsjurist, Boxtel
9.5/10

“Ook herfst/wintergarderobe schot in de roos”

De geslaagde lente/zomergarderobe die ik via Suzi in het voorjaar van 2017 heb aangeschaft, blijkt geen toevalstreffer te zijn geweest: ook de herfst/wintergarderobe is een schot in de roos!

Volledige beoordeling
23 januari 2019 E-mail Caroline
Caroline - 58 jaar, Gezondheidszorgpsycholoog, Amsterdam
9.5/10

“Een goede stap in mijn leven”

Ik ervaar het inhuren van Suzi als een heel positieve stap in mijn leven omdat ik het zelf vaak lastig vind uit het enorme aanbod van kleding in de winkels te kiezen wat mij goed staat en waar ik me goed bij voel.

Volledige beoordeling
< Vorige paginaVolgende pagina >