Skip to main content

Klantbeoordelingen

Alle klanten worden uitgenodigd om een beoordeling te schrijven en alle beoordelingen, ongeacht hun cijfer, worden geplaatst.

Gemiddelde beoordeling:
9.2/10
279 klantbeoordelingen

Beoordelingen 1-10 (van 279)

19 april 2018 E-mail Sharon
Sharon van Dort - 52 jaar, directiesecretaresse, Leiden
8.5/10

“Door de tips van Suzi loop ik zelfverzekerder door het leven”

Ik moet eerlijk zeggen dat het ik het best moeilijk vond, tenslotte ik kleed mezelf al zo’n 40 jaar zelf, wat nou als ik dat echt verkeerd deed? Maar gelukkig was het alleen maar positief.

Volledige beoordeling
12 april 2018
Marianne - 42 jaar, communicatiestrateeg, Haarlem
7.0/10

“De zomer laat zich moeilijk kleden” (2e beoordeling)

Ik weet nog steeds niet zo goed waarom, maar mijn favoriete kledingseizoen is niet de zomer. Het lukt mij maar niet om me prettig te voelen in zomerkleren, niet op m’n werk en niet privé.

Volledige beoordeling
12 maart 2018 E-mail Marlies
Marlies - 29 jaar, werk in de zorg, Rotterdam
9.0/10

“Complete outfits die goed te combineren zijn en een gezellige dag met Suzi.”

Van mijn vriend heb ik het kado gehad om het met Suzi te gaan shoppen. Suzi begon door na te gaan wat ik wilde en wat ik leuk vind. Vervolgens zijn we met Suzi naar een winkel gegaan.

Volledige beoordeling
Edward en Marloes - 38 en 37 jaar, consultant en verloskundige, Amstelveen
9.0/10

“Wij zien er weer net zo leuk uit als dat we zijn!”

Wij liepen al enige tijd rond in dezelfde kleuren en dezelfde soort combinaties. Dit moest toch spannender kunnen? We vonden dat we leuker waren dan we eruitzagen! Het is goed gekomen na het inschakelen van Suzi.

Volledige beoordeling
19 februari 2018 E-mail Karen
Karen Berendsen - 40 jaar, fulltime moeder, Arnhem
10/10

“Geweldig!”

Het was een geweldige ervaring. Buiten het feit dat ik het gezellig vond om met Suzi op pad te gaan, heeft ze mij ook heel anders naar kleding laten kijken.

Volledige beoordeling
4 februari 2018
Marion - 40 jaar, communicatieadviseur, Utrecht
10/10

“Helemaal happy!” (3e beoordeling)

Alweer voor de vierde keer bij je geweest en  ben weer helemaal happy.

Volledige beoordeling
2 februari 2018
Linda - 37 jaar, politiek, Utrecht
10/10

“Suzi is persoonlijk, betrokken en laat je andere kanten van jezelf zien”

Ik vond het ontzettend fijn om Suzi in te huren. Ze gaf een eerlijke blik op mijn kleding tijdens de intake. Verder vond ik het fijn dat ze mee ging om een bril te kopen.

Volledige beoordeling
18 januari 2018 E-mail Leonie
Leonie Kok - 40 jaar, country manager, Oldenzaal
9.5/10

“Ik ben helemaal klaar voor de lente en de zomer!” (2e beoordeling)

Suzi snapt wie ik ben en ziet het ook meteen als ik me ergens niet lekker in voel. Ze is enorm efficiënt en ondertussen heel relaxt en gezellig.

Volledige beoordeling
7 januari 2018 E-mail Kristel
Kristel - 34 jaar, consultant , Den Bosch
10/10

“Schot in de roos”

Geïnspireerd door een aanstaande verhuizing ben ik oa mijn kledingkast gaan opruimen met het idee om alleen de kleren te houden die me blij maken. Tijdens het opruimen kwam ik tot de conclusie dat mijn kast vol hing met kleren die niet lekker of mooi zitten en dat ik weinig kleding had waar ik echt blij van werd.

Volledige beoordeling
19 december 2017 E-mail Jolanda
Jolanda - 41 jaar, areamanager Esprit, Weesp
10/10

“Het was verhelderend en heeft nieuwe inzichten gegeven maar bovenal was het heel erg gezellig!”

Het was heel gaaf om te zien hoe Suzi adhv een persoonlijk moodbord iedereen wist te analyseren. De kleding adviezen die uit deze workshop zijn voortgekomen hebben we allemaal opgevolgd.

Volledige beoordeling
< Vorige paginaVolgende pagina >