Skip to main content

Klantbeoordelingen

Alle klanten worden uitgenodigd om een beoordeling te schrijven en alle beoordelingen, ongeacht hun cijfer, worden geplaatst.

Gemiddelde beoordeling:
9.2/10
308 klantbeoordelingen

Beoordelingen 1-10 (van 308)

15 augustus 2019
Michelle - 34 jaar, Den Haag
10/10

“Verwachtingen wederom overtroffen” (2e beoordeling)

Voor de derde keer met Suzi op pad. Was er weer zo blij mee. Ik houd van mooie kleding, maar vind het verschrikkelijk moeilijk de juiste combinaties te maken, waardoor ik met regelmaat setjes droeg waar ik ongelukkig van werd.

Volledige beoordeling
3 augustus 2019 E-mail Kristel
Kristel - 34 jaar, Consultant, Den Bosch
10/10

“Wederom in de roos!” (2e beoordeling)

Alles is goedgekeurd! Ik ben echt weer super blij, wil eigenlijk niet alles meteen dragen maar het is zo moeilijk om dat niet te doen ;)

Volledige beoordeling
28 juli 2019
Caroline - 38 jaar, Arnhem
10/10

“Een waardevolle investering”

Bijzonder knap hoe Suzi op basis van een intakegesprek kleding wist te kiezen die mij goed staat en perfect past. Er zaten ook stukken bij die ik zelf niet uit het rek gepakt zou hebben, qua kleur of model, maar die erg leuk bleken te staan.

Volledige beoordeling
10 juli 2019 E-mail Leonie
Leonie Kok - 40 jaar, Country manager NL, Oldenzaal
10/10

“Wederom een groot succes!” (3e beoordeling)

Voor de derde keer geshopt met Suzi. Blij met alles! Veel van de nieuwe aankopen kan ik combineren met eerdere aankopen; ideaal!

Volledige beoordeling
15 juni 2019 E-mail Vonne
Vonne van Gestel - 34 jaar, Audioloog, Eindhoven
10/10

“Nieuwe inzichten in het stijlen en dragen van kleding”

Suzi komt zelfverzekerd over en dat heb ik als erg prettig ervaren. Hierdoor heb ik andere keuzes durven maken en durven aan te trekken dan ik normaal gesproken zou doen.

Volledige beoordeling
4 juni 2019 E-mail Caroline
Caroline - 58 jaar, Gezondheidszorgpsycholoog, Amsterdam
10/10

“Richting gevend en inspirerend” (3e beoordeling)

Door de kleding die Suzi voor mij bij elkaar heeft gezocht, heb ik veel meer een idee gekregen over wat mij staat en waarom, het heeft mij een gevoel van richting gegeven.

Volledige beoordeling
22 mei 2019 E-mail Lianne
Lianne - 30 jaar,
10/10

“Heel tevreden!” (2e beoordeling)

Ik heb nog nooit zo efficient geshopt als samen met Suzi. Ten eerste weet ze feilloos de juiste zaken uit een rek te pakken en je de goede richting in te sturen, en ten tweede is het op deze manier ook gewoon veel leuker.

Volledige beoordeling
25 april 2019
Monique - 36 jaar,
10/10

“Happy en helemaal ik!”

Suzi kijkt allereerst naar wat bij míj past, wat ik graag wil uitstralen en waar ik me happy in voel. Daarnaast houdt ze ook rekening met de werksfeer waarin ik me begeef en met m'n budget. Er komen vervolgens kledingcombinaties uit die ik zelf nooit had kunnen bedenken, maar fantastisch staan.

Volledige beoordeling
4 april 2019 E-mail Lianne
Lianne - 30 jaar,
9.0/10

“Doelgericht en professioneel”

Ik vond het heel prettig om met Suzi samen te werken. Ze snapte meteen waar het bij mij om ging en raakte precies de juiste snaren, zowel in het gesprek als bij het passen en stylen. Het doorpassen was eigenlijk één groot feest, heel erg leuk om ineens allerlei goed op elkaar afgestemde, stijlvolle en lekker zittende kledingstukken te hebben.

Volledige beoordeling
28 maart 2019 E-mail Kristel
Kristel - 34 jaar, Consultant, Den Bosch
10/10

“Schot in de roos”

Geïnspireerd door een aanstaande verhuizing ben ik oa mijn kledingkast gaan opruimen met het idee om alleen de kleren te houden die me blij maken. Tijdens het opruimen kwam ik tot de conclusie dat mijn kast vol hing met kleren die niet lekker of mooi zitten en dat ik weinig kleding had waar ik echt blij van werd.

Volledige beoordeling
< Vorige paginaVolgende pagina >