Skip to main content

Klantbeoordelingen

Alle klanten worden uitgenodigd om een beoordeling te schrijven en alle beoordelingen, ongeacht hun cijfer, worden geplaatst.

Gemiddelde beoordeling:
9.2/10
284 klantbeoordelingen

Beoordelingen 1-10 (van 284)

18 juli 2018 E-mail Mathilde
Mathilde Scholtes - 59 jaar, manager, psycholoog, Amsterdam
8.5/10

“Professionele benadering”

Erg plezierige ervaring, vlot en informeel contact. Er werd snel gereageerd op het eerste contact, duidelijke informatie over wat wel en niet mogelijk was; alles verliep zoals afgesproken.

Volledige beoordeling
5 juli 2018 E-mail Ivana
Ivana - , Eindhoven
9.5/10

“Al jarenlang geen shopzorgen meer”

Inmiddels maak ik al bijna 10 jaar gebruik van de service van Suzi. Na een artikel in de krant trok ik de stoute schoenen aan en maakte ik een afspraak voor een intakegesprek. Toen een van de eerste opmerkingen was “je hebt echt 2 maten kleiner nodig” was ik uiteraard verkocht.

Volledige beoordeling
28 juni 2018 E-mail Annemarie
Annemarie - 56 jaar, jurist,
9.5/10

“Totaal nieuwe look die meteen vertrouwd voelt”

Suzi heeft me geholpen met een moeilijke klus: mij een nieuwe stijl aanmeten die zakelijkheid én toegankelijkheid uitstraalt.

Volledige beoordeling
18 juni 2018
Patricia - 46 jaar, designer,
8.0/10

“De adviezen en tips van Suzi zijn inspirerend en haar keuzes verrassend”

Suzi heeft een prettige en open persoonlijkheid. Ze heeft oog voor mooie kleding en bijzonder kledingcombinaties.

Volledige beoordeling
23 mei 2018 E-mail Ingrid
Ingrid - 38 jaar,
9.0/10

“Helemaal klaar voor de zomer!” (2e beoordeling)

Ook deze keer was het weer een fijne verrassing om te zien wat Suzi allemaal had uitgezocht. Dit keer meer casual dan zakelijk en ik ben er nu al helemaal blij mee.

Volledige beoordeling
19 april 2018 E-mail Sharon
Sharon van Dort - 52 jaar, directiesecretaresse, Leiden
8.5/10

“Door de tips van Suzi loop ik zelfverzekerder door het leven”

Ik moet eerlijk zeggen dat het ik het best moeilijk vond, tenslotte ik kleed mezelf al zo’n 40 jaar zelf, wat nou als ik dat echt verkeerd deed? Maar gelukkig was het alleen maar positief.

Volledige beoordeling
12 april 2018
Marianne - 42 jaar, communicatiestrateeg, Haarlem
7.0/10

“De zomer laat zich moeilijk kleden” (2e beoordeling)

Ik weet nog steeds niet zo goed waarom, maar mijn favoriete kledingseizoen is niet de zomer. Het lukt mij maar niet om me prettig te voelen in zomerkleren, niet op m’n werk en niet privé.

Volledige beoordeling
12 maart 2018 E-mail Marlies
Marlies - 29 jaar, werk in de zorg, Rotterdam
9.0/10

“Complete outfits die goed te combineren zijn en een gezellige dag met Suzi.”

Van mijn vriend heb ik het kado gehad om het met Suzi te gaan shoppen. Suzi begon door na te gaan wat ik wilde en wat ik leuk vind. Vervolgens zijn we met Suzi naar een winkel gegaan.

Volledige beoordeling
Edward en Marloes - 38 en 37 jaar, consultant en verloskundige, Amstelveen
9.0/10

“Wij zien er weer net zo leuk uit als dat we zijn!”

Wij liepen al enige tijd rond in dezelfde kleuren en dezelfde soort combinaties. Dit moest toch spannender kunnen? We vonden dat we leuker waren dan we eruitzagen! Het is goed gekomen na het inschakelen van Suzi.

Volledige beoordeling
19 februari 2018 E-mail Karen
Karen Berendsen - 40 jaar, fulltime moeder, Arnhem
10/10

“Geweldig!”

Het was een geweldige ervaring. Buiten het feit dat ik het gezellig vond om met Suzi op pad te gaan, heeft ze mij ook heel anders naar kleding laten kijken.

Volledige beoordeling
< Vorige paginaVolgende pagina >