Skip to main content

Klantbeoordelingen

Alle klanten worden uitgenodigd om een beoordeling te schrijven en alle beoordelingen, ongeacht hun cijfer, worden geplaatst.

Gemiddelde beoordeling:
9.2/10
290 klantbeoordelingen

Beoordelingen 1-10 (van 290)

31 oktober 2018 E-mail Suzanne
Suzanne - 44 jaar, Kwaliteitsmanager, Nijkerk
9.0/10

“Nieuwe outfits die bij mij passen!”

Suzi luistert echt waar je naar op zoek bent, wat er bij je past, en heeft me geholpen om dingen te zoeken die ik ook prettig vind om te dragen. Zelf kies ik steeds hetzelfde en wilde wat nieuws, en daar heeft Suzi mij heel goed mee geholpen.

Volledige beoordeling
2 oktober 2018
Patricia - 46 jaar, Designer,
8.0/10

“De adviezen en tips van Suzi zijn inspirerend en haar keuzes verrassend”

Suzi heeft een prettige en open persoonlijkheid. Ze heeft oog voor mooie kleding en bijzonder kledingcombinaties.

Volledige beoordeling
14 september 2018
Carola - 44 jaar, HR manager, Muiden
8.0/10

“Verrassend anders”

Het is prettig dat je uitgebreid de tijd neemt voor de intake. Je bent dan ook direct in je manier van vragen. Waardoor je denk ik een goed beeld krijgt van de persoon tegenover je. Het gaat bij jou om de persoon.

Volledige beoordeling
1 september 2018 E-mail Erik
Erik - 35 jaar, IT Consultant, Tilburg
9.0/10

“Super ervaring!”

Ik heb Suzi ingeschakeld omdat ik advies wilde hebben over wat mij goed staat qua kleur en stijl. Ik heb zelf altijd moeite om iets leuks uit te zoeken en val vaak terug op wat veilige en saaie outfits. Ik ben 3 uur met Suzi op pad geweest en moet zeggen dat het echt een super ervaring was.

Volledige beoordeling
6 augustus 2018
Anica - 31 jaar, -
9.5/10

“Spannend uit je comfort zone!”

Suzi heeft een groot inlevingsvermogen en weet daarom tot de juiste keuze te komen. het winkelen met Suzi is gewoon erg leuk ,gezellig. Een leuk lief spontaan mens !

Volledige beoordeling
28 juli 2018
Teske - 32 jaar, Oisterwijk
9.0/10

“Gezellige en verrassende dag”

Ik wist niet meer waar ik moest beginnen met het opstarten van een garderobe en ik wilde ook iets anders dan het standaard spijkerbroek en t-shirt. Suzi hielp mij om een basis te creëren die niet meteen alleen maar basis is.

Volledige beoordeling
18 juli 2018 E-mail Mathilde
Mathilde Scholtes - 59 jaar, manager, psycholoog, Amsterdam
8.5/10

“Professionele benadering”

Erg plezierige ervaring, vlot en informeel contact. Er werd snel gereageerd op het eerste contact, duidelijke informatie over wat wel en niet mogelijk was; alles verliep zoals afgesproken.

Volledige beoordeling
5 juli 2018 E-mail Ivana
Ivana - , Eindhoven
9.5/10

“Al jarenlang geen shopzorgen meer”

Inmiddels maak ik al bijna 10 jaar gebruik van de service van Suzi. Na een artikel in de krant trok ik de stoute schoenen aan en maakte ik een afspraak voor een intakegesprek. Toen een van de eerste opmerkingen was “je hebt echt 2 maten kleiner nodig” was ik uiteraard verkocht.

Volledige beoordeling
28 juni 2018 E-mail Annemarie
Annemarie - 56 jaar, jurist,
9.5/10

“Totaal nieuwe look die meteen vertrouwd voelt”

Suzi heeft me geholpen met een moeilijke klus: mij een nieuwe stijl aanmeten die zakelijkheid én toegankelijkheid uitstraalt.

Volledige beoordeling
18 juni 2018
Patricia - 46 jaar, designer,
8.0/10

“De adviezen en tips van Suzi zijn inspirerend en haar keuzes verrassend”

Suzi heeft een prettige en open persoonlijkheid. Ze heeft oog voor mooie kleding en bijzonder kledingcombinaties.

Volledige beoordeling
< Vorige paginaVolgende pagina >