Skip to main content

Klantbeoordelingen

Alle beoordelingen zijn van echte klanten. Alle klanten worden uitgenodigd om een beoordeling te schrijven en alle beoordelingen, ongeacht hun cijfer, worden geplaatst.

Gemiddelde beoordeling:
9.2/10
268 klantbeoordelingen

Beoordelingen 1-10 (van 268)

10 december 2017 E-mail Patricia
Patricia - 45 jaar, onderwijsassistent, Utrecht
10/10

“Hoe krijgt ze t weer voor elkaar?!” (7e beoordeling)

Nu al enkele jaren met Suzi in de Herfst op stap, maar ze blijft met verrassen.

Volledige beoordeling
3 december 2017
An Jonkhoff - 70 jaar, Rotterdam
10/10

“Verrassend eindresultaat maar toch mijn smaak!”

Eerst maar vertellen dat ik ervoor erg nerveus was maar dat heb je geweldig opgelost. Ik voelde gelijk een klik met je en daardoor voelde ik me erg op mijn gemak.

Volledige beoordeling
30 november 2017 E-mail Ingrid
Ingrid - 38 jaar,
9.0/10

“Helemaal klaar voor de zomer!”

Ook deze keer was het weer een fijne verrassing om te zien wat Suzi allemaal had uitgezocht. Dit keer meer casual dan zakelijk en ik ben er nu al helemaal blij mee.

Volledige beoordeling
28 november 2017 E-mail Monique
Monique - 37 jaar, HR adviseur, Vught
9.0/10

“Wat een heerlijke dag, echt voor herhaling vatbaar”

In de ochtend een heerlijke verwenochtend in de salon gehad. Goed geknipt en gekleurd en goede tips ontvangen qua make-up, echt de moeite waard. In de middag shoppen met Suzi.

Volledige beoordeling
15 november 2017 E-mail Hilde
Hilde - 52 jaar, tuinbouw, Hamme
9.0/10

“Geen miskopen meer door Suzi”

Suzi heeft kleding op elkaar afgestemd dat ik kan blijven combineren, en is binnen het budget gebleven

Volledige beoordeling
7 november 2017 E-mail Daniëlle
Daniëlle de Jonge - 39 jaar, ondernemer, sales & acquisitiecoach, Breda
10/10

“Elk halfjaar weer een feestje om met Suzi te shoppen!” (2e beoordeling)

Superblij! Wel zo nu en dan keuzestress met zoveel leuks om aan te trekken :)

Volledige beoordeling
27 oktober 2017
Caroline - ,
9.0/10

“Een waardevolle investering”

Bijzonder knap hoe Suzi op basis van een intakegesprek kleding wist te kiezen die mij goed staat en perfect past. Er zaten ook stukken bij die ik zelf niet uit het rek gepakt zou hebben, qua kleur of model, maar die erg leuk bleken te staan.

Volledige beoordeling
8 oktober 2017 E-mail Ivana
Ivana - , Eindhoven
9.5/10

“Al jarenlang geen shopzorgen meer” (2e beoordeling)

Inmiddels maak ik al bijna 10 jaar gebruik van de service van Suzi. Na een artikel in de krant trok ik de stoute schoenen aan en maakte ik een afspraak voor een intakegesprek. Toen een van de eerste opmerkingen was “je hebt echt 2 maten kleiner nodig” was ik uiteraard verkocht.

Volledige beoordeling
4 oktober 2017 E-mail Janneke
Janneke - 40 jaar, ondernemer, Belgie
9.5/10

“Wederom geslaagde nieuwe herfst- en wintergarderobe!”

Wederom een geslaagde, vernieuwende ervaring met Suzi. Ik denk dat dit het 4e jaar is dat Suzi voor mij op pad is gegaan voor mijn herfst- en wintergarderobe.

Volledige beoordeling
29 september 2017 E-mail Marije
Wendy Hermelink - 42 jaar, programma manager, Amsterdam
9.0/10

“Nooit meer staren naar een kast vol kleding zonder te weten wat je aan moet trekken!”

Na lang wikken en wegen (en veel miskopen) besloten om Suzi in te huren. Vooral haar instelling dat iedereen alles mag dragen, als je je er maar lekker in voelt sprak mij meteen aan.

Volledige beoordeling
< Vorige paginaVolgende pagina >